Nejnovější recenze ze sekce Foto - Video nabíječky a zdroje
- Skvěle se s ním zachází, a jde to hned pochopit tak dobře že člověk ani nepotřebuje návod.
- Z důvodů že nemám řidičák tak je mi kabel do auta k nepotřebě.
Až na to že lidem kteří nemají auto je autokabel nanic, je tento produkt jednoduše ovladatelný ,spolehlivý, poměrně levný,téměř k nezaplacení.
- univeryalnost pro vsechni tzpz baterii
- pocitacova kontrola nabijeni
- pro 230 a pro auto
- cina
dporucuji
Produkt jsem do dnešního dne nedostal !!!!!!!!!!!
- Akumulátor jsem ještě nevybalil, nemám tudíž co hodnotit.
koupil jsem originál za dobrou cenu ca. 1200 Kč.
Baterie opravdu dlouho vydrží.
- plně vyhovující a cena velice přijatelná
vyhovující cena
obchod doporučuji svým přátelům
vše funguje, jak má
- vše o.k.
vše o.k.
- Funguje a to je asi to hlavní. Kupovat drahou originální nabíječku netřeba. Navíc tato umožňuje nabíjení i v autě (to jsem tedy zatím nezkoušel)
Originální přednabitá baterka do foťáku. Co víc si přát.
- nemá chybu prostě Canon
výhoda nabíjení dvou baterií a poměrně rychlé nabíjení nezavisle na kapacitě jednotlivých baterií.
- Externí nabíječka pro baterie, které se oficiálně nabíjí jen v těle foťáku.
- Obsahuje výměnný adaptér -> možnost využít jedno tělo nabíječky i pro nabíjení více druhů baterií.
- Indikace stavu nabití (červená = málo, oranžová = víc než 90%, zelená = nabito).
- jednoduchá a rychlá obsluha
dobrá manipulace s výrobkem, mobilita, není nutné připojovat do el. sítě, protože má vlastní baterii
- zásuvka do auta
- dioda nabití
Funguje dobře. Nabití baterie trvá kolem 3 hodin, což je pro mě opravdu dostačující. V balení je i konektor do zásuvky do zapalovače u auta. A taky potěší svitící dioda, která se při plném nabití změní z červené na zelenou. Doporučuji
- Kvalita provedení
- Přece jen vysoká cena
Nakonec jsem místo mnohem levnějších neznačkových, ale jistě dobře fungujících, zvolil originál. Myslím si, že by značkové firma měli svá zařízení prodávat tak aby se cena značkového výrobku potkala na polovině dnešního rozdílu z neznačkovým. Je třeba si uvědomit, že úroveň neznačkových výrobků se pořád postupně zlepšuje, jak postupně stoupají zkušenosti s výrobou a zejména s technologií. Pokud by ceny byly postaveny podle výše popsaného, lidé by možná mnohem častěji volili značkový výrobek. K vlastní mé koupi Oba výrobky fungují samozřejmě zatím velmi dobře. Přesto patří k poměrně drahým a to přesto, že jejich kvalita je perfektní a fungují bezchybně.
- - realtivvne mala a skaldna
- - univerzalni dobijecka ktera nahradi vetsinu vasich originalnych dobijecek
- - nevim
univerzalni dobijecka ktera nahradi vetsinu vasich originalnych dobijecek - vhodna zejmena ze amte doma vicero typu fotoapratu/. Na dovolenku pak staci brat jenom jednu nabijecku.
Inak hlavnym dovodom ke koupi byla ochrana infolithium od fa sony, ktora blokuje pouzivani levnych neoriginalnych baterii.
- Made in Japan
- Mohl by mít menší rozměry.
Klasický síťový zdroj, který zaskočí při selhávajících bateriíích nebo je nahrazuje.
- velmi nízká cena
- zatím nic
nabíječka za babku
Cenově srovnatelná náhrada za jednorázové lithiove baterie.
- Jako klíčenka zajímavé
- nefunguje
V obchodě vyzkoušeny 2 ks a oba " mrtvé". Prostě nenabíjela ani z USB ani ze solárka. Nedávaly ani proud. Tak to mě odradilo.